Nitro2 HAS training mask

Hozd ki a legtöbbet a Nitro2 hatásából és edz úgy, mint egy vérbeli profi!

Növeld a teljesítményed a legmagasabb szintre! Használd a magaslati edzést szimuláló maszkunkat a felkészülésedhez!

A maszk viselése a kardió edzés alatt mesterséges oxigénhiányt eredményez és fokozott terhelésre kényszeríti a légzőizmaid. A rendszeres használatot követően a tüdőkapacitás megnő, a légzőizmaid erősödnek és a vér oxigénfelvevő képessége is fokozódik.

Ezután az extra oxigénbevitel egyenes út a csúcsteljesítmény eléréséhez!

A magaslati edzést főként a profi állóképességi sportolók alkalmazzák pár hétig, főként a tengerszint feletti 2.400 méter körüli magasságon. Ezen a magasságon a levegő még 20.9% oxigént tartalmaz, viszont a légköri nyomás és az oxigén parciális nyomása alacsonyabb.

Az emberi szervezet több módon is alkalmazkodhat a környezeti tényezőkhöz és a relatív oxigénhiányhoz. Megnövelheti a vörösvértesteket egyik alkotóelemének ahemoglobinnak termelését és megváltoztathatja a sejt és az izom-anyagcserét. A Hb-szint megnő, hogy a kevesebb oxigént nagyobb szállítókapacitás juttathassa el a sejtekhez, megakadályozva így azok károsodását. A magslati edzést követően egy darabig fennmarad a vér magasabb Hb koncenrációja, így a megszokott tengerszint feletti magasságra visszatérve magasabb less a véroxigénszint a testben, ami jobb fitnesz / sportteljesítményt eredményez. A magassági edzés hatása például a megnövekedett (EPO) szint és a magasabb VO2 max.

A magaslati edzés lassítja a regenerálódást a hypoxia miatt, ezért is ajánljuk a Nitro edző maszk használatát, főként közepes intenzítású kardió edzésekhez ajánljuk, maximum 20-30 perces időintervallumokban heti 2-3 alkalommal.

Miért használt a Nitro edzőmaszkot?

  • Fokozza a maximális oxigénfelvételt
  • Növelvi a laktát küszöböd
  • Növeli a leadott teljestményt és az állóképességed
  • Javíthatja az alvásminőséget
  • Segítheti az erőt és a gyorsaságot
  • Erősíti légző izmokkat
  • Növeli a tüdőkapacítást

A legjobb hatás elérése érdekében edzéstervedben kombináld a Nitro edzőmaszk, a Nitro2 oxigén spray és a NitroX pre-workout shot használatát.

(Azon a személyeknek, akik magas a vérnyomás ill. más szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, nem ajánljuk az edzőmaszk használatát!)