A Nitro2 nem csupán az élsportolók kedvelt teljesítménynövelő kiegészítője, hanem egy kiváló segítség a hétköznapokban az oxigénhiányos állapotok leküzdésére!

Az emberi szervezetben a sejtek normál működéséhez és a sejtanyagcseréhez elengedhetetlen a megfelelő véroxigén szint, ám vannak olyan tényezők a hétköznapi élet során, amelyek folyamatos, vagy eseti oxigénhiányos állapotot okoznak a számunkra.

 

Az hipoxia során a vér oxigénszintje csökken és a sejtek nem kapnak elegendő mennyiségű oxigént, így a sejtek anyagcseréje és működése romlik. A hipoxia sok problémát okozhat, az enyhébből a súlyos tünetekig. Sajnos manapság sok ember tudta nélkül szenved hipoxiában a különféle környezeti károsodások miatt! Testünk megfelelő oxigénellátása képezi egészségünk alapját és egész testrendszerünk megfelelő működését! Sajnos sokszor nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megváltoztassuk környezetünket. Ebben az esetben a kontrollált, minőségi oxigén-kiegészítő termékek nagyon hatékonyan fenntarthatják a megfelelő véroxigénszintet és segítjetik sejtjeink műküdését és testi egészségünket!

 

A megfelelő véroxigén szint és a sejtek működésének vonatkozásában több díjazott orvos is végzett nemzetközi kutatásokat: